Statierock 2018

19 april 2018

Ook dit jaar pakt vzw de statie opnieuw uit met een schitterend rockfestival! Acht topbands maken op 20 mei dat het Marollenplein even een festivalweide wordt. Een hele dag daverende optredens, fantastische sfeer en hopelijk goed weer!

Ook dit jaar pakt vzw de statie opnieuw uit met een schitterend rockfestival! Acht topbands maken op 20 mei dat het Marollenplein even een festivalweide wordt. Een hele dag daverende optredens, fantastische sfeer en hopelijk goed weer! Verder kan je de hele dag genieten van heerlijke frietjes van Rik’s eethuisje. Statierock is vooral een evenement voor alle mensen, alle leeftijden en van overal! Bovendien is de inkom volledig gratis! Om 11u gaan we van start met “Banned from Belém”. Daarna gaan we om 12u15 verder met “The Tenderizers” .Geen tijd voor een middagdutje want om 13u30 gaan “The article sixties” van start. Om 14u45 gaan we verder in het Duits met “Zuperking” .Om 16u laten we echt Brugse punk op je los met “The Sillycons”. Om 17u30 pure ambiance met de AC/DC tribute band “Bedlam in Belgium”. Om 18u45 gaan we even internationaal met een band van Engeland “Saint Apache” . And last but not least als afsluiter een klinkende naam in het Vlaams rocklandschap “Beuk”!

affiche statierock