Traktatie van De Statie

26 december 2017

Je leest het goed! Met ons feestcomité vzw De Statie trakteren we alle dorpsgenoten uit Sijsele.

Ons feestcomité vzw De Statie bestaat in februari 2018 reeds drie jaar. In die periode kunnen we al terugblikken op heel wat mooie momenten en evenementen. Met ons kermisprogramma hebben we Sijsele kermis in september nieuw leven ingeblazen. Met Statierock kan je heel wat rocktalenten ontdekken en heeft Sijsele zelfs een rockfestival gekregen. Verder organiseerden we ook al diverse optredens. Kortom, een mooi palmares dat we uiteraard willen verderzetten en waarop we hopen jullie opnieuw te mogen verwelkomen.

Om te klinken op het nieuwe jaar organiseren we een nieuwjaarsreceptie voor alle Sijselenaren. De receptie gaat door op zaterdag 27 januari 2018 in zaal De Kring (Vredesplein 1 in Sijsele). Je bent welkom vanaf 19u30.

En tussen 20u en 21u trakteert vzw De Statie op gratis drankjes en hapjes. Kom dus zeker even langs voor een gezellige babbel.

Nodig gerust ook jouw vrienden, familie, kennissen, buren uit via onze evenementenpagina op Facebook: https://www.facebook.com/events/192321964657462.