The London Knights komen terug!

29 november 2017

De mannelijke stripformatie 'The London Knights' uit Engeland komen terug naar de Cultuurfabriek op zaterdag 31 maart 2018.

‘The London Knights’ zijn vijf prachtige mannen die alle aanwezigen een spetterende en sensationele show bezorgen van professioneel niveau. De nadruk ligt vooral op entertainment, plezier en smaakvolle presentatie van mannelijke schoonheid. De show is opgebouwd uit verschillende sprankelende acts waar de persoonlijkheid van elke London Knight zorgvuldig zal worden belicht.

Begin 2017 waren ‘The London Knights’ al te gast in de Cultuurfabriek maar volgend jaar komen ze terug! Er zijn daarbij een aantal nieuwe leden en ze pakken ook uit met een nieuwe show.

Na de show zullen The London Knights zich opfrissen en krijgen de aanwezigen de gelegenheid voor een foto bij deze schone mannen.

Maak er gerust een avondje uit van met je vriendinnen en/of vrienden en nodig hen gerust uit via onze evenementenpagina op Facebook: https://www.facebook.com/events/139445623490939.

Tickets bestellen

Bestel nu al je tickets om je plaatsje voor deze show te verzekeren. Tickets kosten 20 euro in voorverkoop en kan je eenvoudig bestellen door een e-mail te versturen naar info@vzwdestatie.be met vermelding van je naam en het aantal tickets dat je wenst. Via mail zal je dan verdere instructies ontvangen om de bestelling af te ronden.

Praktische info

De show vindt plaats in de Cultuurfabriek (Stationsstraat 22 in Sijsele). Er is voldoende parkeergelegenheid op het Lindeplein (voormalige marktplein langs de Kloosterstraat in Sijsele). De deuren gaan open op 19u en de show start om 20u. We hopen jullie alvast te mogen verwelkomen. Mis deze show zeker niet. Het is een feest dat je niet snel zal vergeten!