Terugblik op avondmarkt Sijsele

20 oktober 2017

Een maand geleden organiseerden we met feestcomité vzw De Statie een avondmarkt in Sijsele naar aanleiding van ons kermisprogramma Siesele Kermesse. Blik hier terug op leuke sfeerfoto's van de avondmarkt.

Op de avondmarkt waren ruim 20 standhouders present. Er was een heel mooie variatie van drank- en eetkraampjes, kledij, verzorgingsartikelen, keukengerei en juwelen. We hadden er zelfs een eigen stand die uitgebaat werd door onze 2 bestuursleden An en Tania die voor de gelegenheid als omaatjes overheerlijke gebakjes verkochten.

      

Ook NMEV Photography nam een aantal leuke sfeerfoto’s tijdens de avondmarkt.

Op zaterdag 4 november komt Els de Schepper naar de Cultuurfabriek in Sijsele waar ze uitpakt met een ludieke lezing.

Klik hier voor meer info en tickets