Els de Schepper onthult de geheimen achter succesvol zijn

9 oktober 2017

Els de Schepper komt op zaterdag 4 november voor een ludieke lezing naar de Cultuurfabriek in Sijsele. Tijdens haar lezing krijg je de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen van een sterke vrouw en hoe je succesvol blijft. Een aanrader!

Iedereen kent Els de Schepper zeker en vast als actrice en cabaretière. Ze onderscheidt zich van andere performers door de vorm en inhoud van haar shows. Haar onewomanshows behoren al vele jaren tot de meest succesvolle voorstellingen van de lage landen. Maar wist je dat Els ook heel wat andere passies heeft? Tuinieren, meubels ontwerpen, natuurlijke cosmetica maken, boeken schrijven, enz.

De lezing ‘Het geheim achter succesvol zijn’ brengt een boeiend en levendig verhaal over haar leven in de coulissen en op de planken, vol hilarische verhalen. Zoals die keer dat er nergens een toilet te vinden was achter het toneel, of dat moment dat het voordoek naar beneden kwam en dit midden een show. Of hoe ze moe en verdrietig om de dood van haar vader die dag toch op het podium stond omdat het publiek anders te teleurgesteld zou zijn. En dat niemand iets heeft gemerkt. Hoe tuinieren rust brengt in haar hectische leven. Hoe ziek zijn haar leven tijdelijk helemaal heeft overhoop gegooid en hoe ze steeds opnieuw moed vat in het leven, om steeds opnieuw het beste van zichzelf te kunnen geven.

Uit al deze boeiende verhalen leer je hoe je constructief kan omgaan met alles wat je overkomt, ook de minder leuke zaken. Je leert er de geheimen van succesvol worden en blijven. De lezing loont dus zeker en vast de moeite!

Praktische info

De lezing gaat door in de Cultuurfabriek in Sijsele (Stationsstraat 22 in Sijsele). Er is beperkte parkeergelegenheid op de parking vlakbij en uitgebreide parkeergelegenheid op het Lindeplein in Sijsele (langs de Kloosterstraat).

Tickets reserveren

Tickets kosten 25 euro in voorverkoop en zijn te reserveren via een e-mail naar info@vzwdestatie.be met uw naam en het aantal gewenste tickets. Daarna zal je een mail ontvangen met de instructies om de overschrijving te voldoen.