Els de Schepper brengt boeiende en hilarische verhalen

6 juli 2017

Niemand minder dan Els de Schepper komt op zaterdag 4 november haar ludieke lezing 'Het geheim achter succesvol zijn' brengen in de Cultuurfabriek in Sijsele. Met haar lezing krijg je de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen van een Sterke Vrouw! Of hoe je succesvol blijft in de wereld.

Iedereen kent Els De Schepper zeker en vast als actrice en cabaretière. Haar onewomanshows behoren al vele jaren tot de meest succesvolle voorstellingen van de lage landen. Maar wist je dat Els ook heel wat andere passies heeft? Tuinieren, meubels ontwerpen, natuurlijke cosmetica maken, schrijven, enz.

De lezing brengt een boeiend en levendig verhaal over haar leven in de coulissen en op de planken, vol hilarische verhalen. Zoals dìe keer dat er nergens een toilet te vinden was achter het toneel, of dat moment dat het voordoek naar beneden kwam en dit midden een show. Of hoe ze moe en verdrietig om de dood van haar vader die dag toch op het podium stond omdat het publiek anders te teleurgesteld zou zijn. En dat niemand iets heeft gemerkt. Hoe tuinieren rust brengt in haar hectische leven. Hoe ziek zijn haar leven tijdelijk helemaal heeft overhoop gegooid en hoe ze steeds opnieuw moed vat in het leven, om steeds opnieuw het beste van zichzelf te kunnen geven. Dat komt Els allemaal vertellen.

Praktische info

De lezing gaat door in de Cultuurfabriek in Sijsele (Stationsstraat 22 in Sijsele). Er is beperkte parkeergelegenheid op de parking vlakbij en uitgebreide parkeergelegenheid op het Lindeplein in Sijsele (langs de Kloosterstraat).

Tickets reserveren

Tickets kosten 25 euro in voorverkoop en zijn te reserveren via een e-mail naar info@vzwdestatie.be met uw naam en het aantal gewenste tickets. Daarna zal je een mail ontvangen met de code om de overschrijving te voldoen.